Impact test voor bedrijven

Hoever is jouw bedrijf met duurzaamheid? Met deze test kom je er achter!

Kenmerken van jouw bedrijf of instelling

Aantal medewerkers:Soort bedrijf:

Kernactiviteit:

Ja Nee

Vergelijk je bedrijf

Mijn Impact helpt bedrijven

Dank voor het invullen van deze duurzaamheidstest. Hieronder de positie van je bedrijf ten aanzien van 13 hele verschillende duurzaamheidsdimensies. Verrast? Mijn Impact helpt je bedrijf graag verder in de nieuwe werkelijkheid.

Uitkomsten impact-test

Je bedrijf is bewust onbekwaam in de groei naar duurzaamheid. Dat betekent dat de eerste stappen zijn gezet in je bedrijf en je het nu wat structureler kan aanpakken. En daarmee als bedrijf meer impact krijgt én een voorsprong neemt op je concurrentie.  Misschien ook wel met een aanpassing van je bedrijfsmodel.

Wil je wat meer gaan doen als bedrijf, maar ben je nog niet zeker welke duurzame stap nu te zetten? Waar sta je nu eigenlijk met je bedrijf? En wat zijn de mogelijkheden die nu binnen bereik liggen? 

Je bedrijf is onbewust onbekwaam in de groei naar duurzaamheid. Dat betekent dat het tijd wordt om wat meer kennis tot je te nemen over deze beweging én de eerste stappen te gaan zetten in de nieuwe werkelijkheid. Wil je wat meer gaan doen als bedrijf, maar weet je niet welke duurzame stap te zetten? Waar sta je nu eigenlijk met je bedrijf? En wat zijn de mogelijkheden die binnen bereik liggen? De eerst stappen nemen is vaak het nemen van een hoge drempel. Maar daarmee krijgt je als bedrijf wel meer impact én je neemt een voorsprong op je concurrentie. Maar laten we bij het begin beginnen…

Wil je dat iemand nog eens kritisch meekijkt naar je duurzaamheidsbeleid en missie? Wat is de next step in duurzaamheid die je wilt maken met bedrijf? En wat zijn de nieuwste mogelijkheden die binnen bereik liggen?

Mijn Impact helpt bedrijven richting een duurzamer en daarmee uitgekiender businessmodel. Met impact voor de samenleving. Met toekomst dus! Kern van onze aanpak:

  • Multificeren
    Van bedrijfsmissie naar een multimissie®, inclusief SDG’s*

  • Sociale innovatie
    Bottom-up betrokkenheid van personeel stimuleren

  • Gedragsbeïnvloeding
    Oog voor de niet-duurzame dagelijkse werkgewoonten en de lol ervan inzien om dit te veranderen

Mijn Impact heeft de strategische ervaring en tools in huis om jouw bedrijf hierin te begeleiden.

Meer weten? Plan een videoafspraak.

* SDG: 17 Sustainable Development Goals, de mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030