Impact test voor bedrijven

Hoever is jouw bedrijf met duurzaamheid? Met deze test kom je er achter!

Kenmerken van jouw bedrijf of instelling

Aantal medewerkers:Soort bedrijf:

Kernactiviteit:

Ja Nee

Vergelijk je bedrijf

Uitkomsten impact-test

Je bent een frontrunner, dus je hebt concurrentieel voordeel én werknemers werken graag in jouw bedrijf. Bovendien krijg je zo een goeie naam in de regio. Maak daar gebruik van!

Er staat al behoorlijk wat in het bedrijfsbeleid, eerste effecten in de operaties zijn zichtbaar. De impact van je bedrijf neemt al toe maar is nog beperkt. Goed op weg!

Je hebt je er al aardig in verdiept, het staat op de bedrijfsagenda maar de inspanningen zijn nog niet altijd meetbaar. Nu meer ervaring opdoen! Ga ook eens buurten bij een bewust bekwaam bedrijf voor tips voor de volgende stap.

Wel iets over gehoord, maar nog te weinig actief toegepast in je eigen bedrijf

Tips

PEERS

Wil je weten welke acties bedrijven (soortgelijk als jouw bedrijf) al rond duurzaamheid ondernemen? Klik hier dan sturen we je die informatie toe.

SHOP

Wil je je personeel betrekken in duurzaamheid? Dat kan met de Climate Shop van mooie en duurzame artikelen die wij hebben gemaakt daarvoor. Hip, stimulerend en verrassend! Klik hier om alvast even rond te kijken. We komen graag langs om er meer over te vertellen.

ADVIES

Vind je het moeilijk om een volgende stap te zetten in serieuze duurzaamheid met je bedrijf? Wij kunnen ons dat voorstellen in de wirwar van keurmerken en MVO-adviezen! Wij komen graag een keer langs om je hierbij heel concreet te helpen met een impact-advies op maat én een paar concrete tips om snel de eerste resultaten te hebben. We kunnen je ook in contact brengen met bedrijven die al een stapje verder zijn. Wil je dat we contact met je opnemen geef dan hier je gegevens op. Je kunt ook een Quick Win Interview aanvragen. Klik dan hier.

WORKSHOP

We houden regelmatig workshops om bedrijven wat op weg te helpen bij hun zoektocht naar échte duurzaamheid. Heel concreet en met praktische tips en doorverwijzing naar experts. Ook kan duurzaamheid een bron zijn van nieuwe en onverwachte innovaties! Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

KENNIS

Geef goede ideeën of je best practices hier door; daar kunnen anderen ook weer van profiteren en zo verspreidt de duurzaamheid zich nog sneller! Op deze pagina kun je ook veel informatie vinden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.