Wist je dat bedrijven de meeste impact hebben op aarde?

Maar eigenlijk wist je dat al. Want wie anders veroorzaakt die tomeloze consumptiedrang? Je hebt als bedrijf best een belangrijke verantwoordelijkheid dus. Maar duurzaamheid staat misschien toch niet altijd op je bedrijfsagenda. We begrijpen dat het lastig is om goede intenties concreet te maken als je een bedrijf moet runnen. MijnImpact helpt om duurzaamheid in een hogere versnelling te zetten in jouw organisatie. We maken duurzaam ondernemen mooi en makkelijk.

  • Jij wilt best met je bedrijf iets meer met duurzaamheid, maar waar moet je beginnen?
  • Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt om de wereld écht een stukje beter te maken
  • Bijvoorbeeld met een webshop met mooie duurzame artikelen die je aan je medewerkers beschikbaar stelt
  • Mijn Impact maakt het heel praktisch voor jouw bedrijf, om samen duurzaamheid te versnellen

Jouw bedrijf snel duurzamer maken?

VOLG ONZE WORKSHOP

Gelukkig zijn er een heleboel duurzaamheidsmogelijkheden en goede voorbeelden. Wij maken het heel praktisch, zodat het goed bij jouw bedrijf aansluit. Geen greenwashing of ingewikkelde certificeringsprocessen, maar gewoon doen. We geven workshops, advies én we hebben een heuse webshop met unieke duurzame artikelen.

Voor echte duurzaamheid dien je meerdere dimensies toe te passen. Hierboven diverse duurzaamheids-dimensies in beeld. We leggen die verder uit in onze workshop: informatie en inschrijven

Volgens de nieuwste inzichten is duurzaamheid ofwel sociale impact dé voorwaarde voor een gezonde toekomst van elk bedrijf. Door een grote sociale impact wordt niet alleen bijgedragen aan een gezondere planeet, bedrijven met veel sociale impact zijn ook een veel aantrekkelijker werkgever op de schaarse arbeidsmarkt. En je klanten niet te vergeten natuurlijk, want die vinden het ook steeds belangrijker worden dat bedrijven met wie zij zaken doen zich groen gedragen.

Hoe doet jouw bedrijf het in duurzaamheid?

Doe de test

Diensten voor een betere wereld