Hoe waarde creëren voor hele organisatie én omgeving?

Mijn Impact helpt bedrijven richting een duurzamer en daarmee uitgekiender businessmodel. Met impact voor de samenleving. Met toekomst dus!

de Sandwich

Sommige bedrijven starten duurzaamheid met een aansprekend initiatief zoals een liefdadigheidsproject of een groene certificering. Zonder een link te maken met de bedrijfsstrategie of missie. Dit soort duurzaamheid kost geld, zonder dat het veel meer oplevert dan eenmalige goodwill en een goed ‘onderbuikgevoel’. Maar het levert geen structurele bijdrage aan de ontwikkeling van een bedrijf of de samenleving.

In onze visie staat of valt het succes van duurzaamheid met het borgen ervan in je organisatie en draagt het bij aan je bedrijfsdoelen, resultaat en je omgeving. Dat betekent: opnemen in je businessmodel, je personeel er in betrekken, dagelijks gedrag beïnvloeden en het meetbaar maken. Top down en bottum up. De Sandwich noemen we dat.

Onze diensten in de Sandwich:

Analyse huidige communicatie duurzaamheid: Hoe betrouwbaar zijn de groene beweringen op je bedrijfswebsite? Voorkom greenwashing!

Formuleren multimissie®: Heb je naast je bedrijfsmissie ook een maatschappelijke missie? Wat past bij je bedrijfsactiviteit? Wat voelt goed? Er zijn vele mogelijkheden!

Betrekken van personeel: Met geïnspireerd personeel ben je productiever én heb je meer aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt.

Meetbaar maken van duurzaamheid:
Zijn je groene doelen SMART en monitor je ze regelmatig? Straks wordt de non-financial reporting zelfs verplicht!

Meer weten? Plan een videoafspraak.

Poppetje die de weg aan het verven is