Wil jij ook een duurzamere levensstijl? Doe mee met het testen van de Climate Coach 4u App

Voor veel mensen is het een bekend dilemma. Je wilt graag een duurzame levensstijl, maar in de hectiek van alledag komt hier maar bar weinig van terecht. We hebben natuurlijk onze goede voornemens: Vaker met de fiets, minder vlees eten en bewuster inkopen. Soms starten we de eerste maanden van het jaar vol goede moed; toch zakt het weer weg. Dit is niet raar. Verandering van gedrag is het moeilijkste wat er is. De meeste dingen doen we namelijk op de automatische piloot ofwel routine.

Een coach om het makkelijker te maken

“Een duurzame levensstijl is voor iedereen bereikbaar”, zegt initiatiefnemer Lennart van der Burg. “Daarvoor moeten mensen wel hun gedrag veranderen en om ze daar een handje bij te helpen is Climate Coach 4U gestart. We werken nu aan een prototype webApp”.

Climate Coach 4U gaat groene keuzes makkelijker maken. De App geeft inzicht waar jij echt het verschil kunt maken. Door te kiezen uit meerdere niveaus, van beginner tot expert, bepaal je zelf hoe ver je daarin wilt gaan en op welke categorieën je wilt focussen. De Climate Coach App kun je gebruiken als je ‘groene huishoudboekje’.

Testers gezocht!

Het streven is om eind juni een eerste prototype gereed te hebben. Mensen die een eerste versie willen testen en/of mee willen werken aan de ontwikkeling kunnen zich nu melden via onderstaand email adres.

Voor verdere achtergrond en interesse voor deelname aan de pilot ga naar: climatecoach4u.com of stuur een email naar l.vanderburg@climatecoach4u.nl.