NL energiegebruik internationaal vergeleken

Hoe gaat het eigenlijk in Europa met de verhouding tussen duurzaam opgewekte energie, kernenergie en energie geproduceerd met fossiele bronnen? Er zit beweging in, maar Nedeerland is niet bepaald het beste jongetje in de klas. Hieronder een mooi en veelzeggend overzicht van de inspanningen van de Europese landen. Oostenrijk, Kroatië, Denemarken, Litouwen en Letland doen het verrassend goed. Luxemburg heeft vooral de laatste jaren een mooie stap gezet. Misschien moeten we toch daar eens naar een kuuroord gaan om af te kicken van onze gasverslaving...... 

Over de schrijver Alje Kuiper

Alje Kuiper wil een objectieve en inspirerende gesprekspartner zijn voor ondernemers die willen versnellen in duurzaamheid, op welk vlak dan ook. Hij ziet het als een systeemverandering, waarbij bedrijven succesvol zijn die hierin actief handelen, dus slimme keuzes maken en klimaatvriendelijk innoveren.

Deze doorpakkers met visie helpt hij via de Multimissie® om met een eerlijk verhaal hun onderneming toekomstproof te maken en dus onderscheidend te zijn van de concurrent.

Alje werkt samen met allerlei duurzame experts in de diverse vakgebieden om te bekijken welke duurzame aanpak het beste past bij jouw bedrijf. Lekker breed en praktisch komen we samen tot mooie resultaten!

Foto van Alje Kuiper

Kom in contact met de expert

Contact met expert