Let's flatten this curve too

 

De afgelopen tijd werd ons leven beheerst door grafieken met diverse curves: grafieken over het ‘uitsmeren’ van de besmetting, zodat de capaciteit van onze zorg het zou kunnen bijbenen. Grafieken over het verloop van besmettingen, ziekenhuisopnames, IC-opnames en doden. Het zijn al weken voorpaginanieuws en journaal-openers van de eerste orde. Maar de tweede orde komt met rasse schreden dichterbij: de nieuwe werkelijkheid. Daar wordt nu al behoorlijk over gespeculeerd. Veel wetenschappers en experts komen met het advies: leer van de vorige crises en zet in op groen herstel. Dus zet duurzaamheid weer hoog op de agenda. Deze grafiek laat zien waarom (bron: thesustainablefashionforum.com).

 

Over de schrijver Alje Kuiper

Alje Kuiper wil een objectieve en inspirerende gesprekspartner zijn voor ondernemers die willen versnellen in duurzaamheid, op welk vlak dan ook. Hij ziet het als een systeemverandering, waarbij bedrijven succesvol zijn die hierin actief handelen, dus slimme keuzes maken en klimaatvriendelijk innoveren.

Deze doorpakkers met visie helpt hij via de Multimissie® om met een eerlijk verhaal hun onderneming toekomstproof te maken en dus onderscheidend te zijn van de concurrent.

Alje werkt samen met allerlei duurzame experts in de diverse vakgebieden om te bekijken welke duurzame aanpak het beste past bij jouw bedrijf. Lekker breed en praktisch komen we samen tot mooie resultaten!

Foto van Alje Kuiper

Kom in contact met de expert

Contact met expert